Press och samarbeten

Photo: black and white image of computers, mobile and cameraJournalist?
First things first: jag är inte (och kommer aldrig att bli) en av de där kommunikatörerna som ringer, hetsar och undrar om du läst ett pressmeddelande. Det är emot mina principer och jag avstår från att arbeta så.

Dock har jag ett stort intresse för journalistik! Jag månar om fri och kvalitativ press – har jag möjlighet att bistå med exempelvis relevant input i någon sakfråga eller kanske bara hjälpa till med kontakter så gör jag därför gärna det. Välkommen att höra av dig på malin@ambaurora.se om du vill komma i kontakt med mig.


Pressbilder och logotyp

Pressbilder och logotyp för Ambaurora Communications hittar du här: https://www.flickr.com/photos/malin0986/albums/72157670293624658

 

Branschkollega eller entreprenör? Nyfiken på att samarbeta?
Jag håller alltid korpgluggarna öppna för intressanta och oväntade samarbetsmöjligheter eller kreativa projekt!  Kompetent, klok och har en rolig idé jag borde bli involverad i? Hör gärna av dig: malin@ambaurora.se eller knyt kontakt med mig på LinkedIn.